Tarieven en praktijkinformatie

Tarieven
De kosten bedragen €85 per gesprek van een uur. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Voor het opstellen van het behandelplan wordt €50,- in rekening gebracht. Met studenten of cliënten die het genoemde bedrag niet kunnen opbrengen kan een lagere vergoeding worden afgesproken.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten vanuit de aanvullende verzekering vanwege mijn lidmaatschap bij de NVPA. Op de website van de beroepsvereniging NVPA staat een overzicht met vergoedingen: http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html. Ook Prolife zorgverzekeraar vergoedt, afhankelijk van het pakket, een deel van de kosten.
Om zekerheid te hebben over wat jouw zorgverzekeraar precies vergoedt kun je het beste zelf even contact met je zorgverzekeraar opnemen.

Ben je niet aanvullend verzekerd, dan wordt de behandeling die ik geef niet vergoed en zijn de kosten voor eigen rekening.

Het kan een hele overwinning voor jezelf zijn om te accepteren dat je de steun van een ander nodig hebt. Vaak getuigt het van moed om daadwerkelijk de stap richting een externe te zetten. Het slagen van een traject hangt voor een groot deel af van de relatie die je ervaart. Om die reden bied ik een kennismakingsgesprek aan van een half uur. Tijdens dat gesprek kijken we wat er mogelijk is en kun je ervaren wie ik ben. De kosten van het kennismakingsgesprek bedragen €30. Deze kosten worden niet in rekening gebracht als je een traject start bij ABC2.

Afmelden kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Als er niet tijdig wordt afgezegd of er geen afzegging plaatsvindt, dan wordt het consult in rekening gebracht.

Bij interesse voor een trainingsaanbod hoor ik graag welke wensen er zijn. Op grond daarvan kan ik offerte en een opzet van de training maken.

Praktijkinformatie
ABC2 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 71111646. Het BTW-identificatienummer is: NL002052905B03. De praktijk dient aan diverse wetgeving te voldoen. Door op de downloadknop te klikken kunt u meer lezen over de genoemde onderwerpen.